Storgatans grillkök – Omprofilering

Efter en omfattande omprofilering av Storgatans grillkök har dom nu dykt upp som en nyomvandlad etablering och det är tack vare de talangfulla teamet på Elitneon.

Denna otroliga omgestaltning har förnyat hela utseendet på grillrestaurangen med en helt uppdaterad och stilren design.

Det kanske mest uppmärksammade efter den omprofilering av Storgatans grillkök är den iögonfallande reklamskylten, som har designkoncept liknande Solna korv.

Inklusive menyer och övriga dekorationer är i enlighet med solna korvs designkoncept som matchar den övergripande estetiken.

Ett gediget arbete signerat av elitneon har resulterat i att Storgatans gatukök har etablerat sig.

Nu är grillköket en utmärkt matplats som erbjuder både högklassig snabbmat med modern, välkomnande atmosfär vilket våra gäster älskar.

Alla som var involverade i detta projekt är nöjda med resultatet och är övertygade om att matgästerna kommer att vara mer imponerade än tidigare.

Storgatans grillkök - Omprofilering
Storgatans grillkök

Elitneon och Storgatans grillkök

Vi har engagerat oss i att tillhandahålla högkvalitativ företagsprofilering för att hjälpa Storgatans grillkök att synas.

Mer specifikt är vi specialiserade på att erbjuda mycket effektiva lösningar för reklam- och skyltning som alltså kommer att skilja ditt varumärke från resten.

Låt oss hjälpa dig att bygga ett varumärke som verkligen representerar dina värderingar och inspirerar din målgrupp att agera.

Rulla till toppen