Ledskyltar av hög kvalitet

Elitneon finns här för att hjälpa ditt företag att synas och för att göra det på bästa sätt så anpassar och tillverkar vi ledskyltar av hög kvalitet till det specifika ändamålet och kundens behov.

Elitneon experthjälp på ledskyltar

Med hjälp av vår gedigna expertis och erfarenhet så kan vi alltså tillverka ledskyltar på ett enastående sätt som verkligen tillgodoser kundens alla behov och önskemål. Det finns många olika sätt att skapa ledskyltar på där endast fantasin sätter gränser. Exempelvis så kan vi tillverka led skyltar och sedan utforma dom till fristående bokstäver, ljuslådor för att nämna några.

Såhär kan våra ledskyltar se ut

Upptäck vårt breda sortiment av ledskyltar för att hitta den perfekta lösningen för ditt företag och dess behov. Elitneon erbjuder som tidigare nämnts högkvalitativa företagsskyltar som går att kombinera i bred skara där dom passar in i alla olika typer av miljöer och ändamål, det finns alltså inga hinder mer än möjligtvis fantasin.

Vår breda expertis och kunskap gör det möjligt att skapa i stort sett vilken typ av reklamskylt som helst. Här är vi stolta över att visa upp ett urval av hur våra ledskyltar kan se ut och hoppas det kan inspirera även dig till att investera i den perfekta skylten du med.

Ledskyltar en energisparande investering

Led skyltar är en kostnadseffektiv, miljövänlig och även energisparande investering för företag som vill stärka sitt varumärke genom att synas för allmänheten. Med många års erfarenhet skapar vi unika reklamskyltar som sticker ut ifrån mängden.

I huvudsak har ledskyltar blivit allt mer populära för att LED-tekniken är mycket modernare och alltså den belysningskälla som numera används mest när man talar om företagsskyltar av olika slag.

Det kräver knappt 1/10 så mycket ström för att driva en led skylt jämfört med en neon skylt. Få mer information och hjälp via formuläret nedan för kostnadsfri rådgivning.

Kostnadsfri rådgivning och offertförfrågan

Här kan du enkelt och smidigt beställa och även begära offert för kostnaden på leverans samt installation av ledskyltar till ditt företag och det gör du alltså genom att fylla i formuläret.

Därefter hjälper vi dig vidare för att hitta den perfekta skylten för just din verksamhet. Med vår snabba leverans och konkurrenskraftiga priser kan du vara säker på att du kommer få en professionell och snygg reklamskylt som verkligen sticker ut och gör skillnad.

Lysande exempel på ledskyltar

Ledskyltar som lyser är det mest effektiva sättet att synas och sticka ut på i mörkret! Med dess kraftfulla ljusstyrka och imponerande design kommer du definitivt dra uppmärksamheten till dig.

Ingen annan marknadsföringsmetod kommer närmare den maximala synligheten som du får med en LED-skylt tillverkad av proffs.

Ledskylt till Ahrens
Ledskyltar som Fasadskyltar till ica kvantum
Ledskyltar your beauty box
ledskyltar till Svenska mäklarhuset
Reklamskyltar till Partyland ledskyltar

Ledskyltar i inomhusmiljö

Med hjälp av våra skräddarsydda ledskyltar kan du skapa en oemotståndlig företagsprofil som välkomnar och tilltalar dina kunder. Låt våra ledskyltar lysa upp just din butik i inomhusmiljö och förmedla ditt budskap alternativt företagsnamn på ett övertygande och professionellt sätt. Givetvis kan alla ledskyltar även användas utomhus om så önskas.

Kommunicera och gör ditt företag synligt

Alla företagsskyltar är viktiga för att göra ditt företag synligt och på så sätt kommunicera och ge viktig information till kunderna. Oavsett om du behöver en skylt för att visa öppettider eller för att marknadsföra dina produkter och tjänster, så finns det alltid en ledskylt som passar just din verksamhet, så va noga med ditt val.

Bäst service genom hela processen

Enastående service genom hela processen, vilket säkerställer att du är nöjd med varje steg – från den första konsultationen till det slutliga avslutet av ditt projekt.

Snabb återkoppling

Vi erbjuder detalj- eller helhetslösningar när det gäller reklamskyltar och företagsprofilering. Ta kontakt vi återkopplar snabbt.

Kostnadsfri rådgivning

Få kostnadsfri och kvalificerad rådgivning för att välja de perfekta reklamskyltarna för din verksamhet. Vi hjälper dig att göra rätt val och skapa den optimala marknadsföringen.

Platsbesök

Besöka platsen är nödvändigt för att ge våra bästa tips. Du får en helt ovärderlig inblick i området som sedan kan hjälpa oss att skapa den perfekta reklamskylten.

Klart för leverans

Allt från bygglov till tillverkning är klart och redo för leverans till kund. Elitneon även monterar och installerar alla ledskyltar.

ledbelysning till ledskyltar

Lysdioderna som vi använder till våra ledskyltar har lång livslängd och klarar stötar men även temperaturväxlingar mycket bättre än det traditionellt använda lysrören eller neonrören. Själva led modulerna finns i olika typer vilka anpassas b la till exempelvis bokstavens djup och bredd. 

Man kan också få olika färger utan att tillföra hälsovådliga ämnen. I reklamskyltar med utanpåliggande neonrör finns alltid risken för skadegörelse eller andra olyckor såsom snö- och isras som kan krossa neonrören som är gjorda av glas. Med CONTOUR så minskar den risken markant då rören är tillverkade i plast och väldigt tåliga.

TETRA CONTOUR

är våran absolut bästa produkt när det gäller neon ersättning. Från dioder, plast & rörhållare till konvertrarna på 24V. Denna produkt sitter idag på många platser runt om i hela världen.

I Sverige sitter den exempelvis på SF-Bio, MAX Hamburgare & Casino Cosmopol, för att nämna några. CONTOUR har en effekt på endast 11 w per löpmeter och energibesparingen är ca 80% jämfört med neonskyltar.

Fördelar med ledskyltar

  • Mycket lång livslängd vilket borgar för låga framtida underhållskostnader.
  • Dramatiskt högre effektivitet och lägre strömförbrukning jämfört med glödlampor upp till 70-90 % billigare i drift.
  • Lägre värmeåtergivning än konventionella glödlampor samt lysrör.
  • LED slingor är mer hållbara och stöttåliga, det finns inget glas som kan gå sönder.
  • Miljövänliga
  • Vissa lysdioder kan man ställa in för att dynamiskt ändra färg d.v.s RGB Led.
Rulla till toppen