Neonskyltar

Neonskyltar som pryder ditt företag är en värdefull investering för att synas. Vi tillverkar, levererar och monterar alla typer av reklamskyltar.

Reklamskyltar/Neonskyltar 

Klassisk retrokänsla

Söker du neonskyltar med en klassisk retrokänsla som dessa reklamskyltar förmedlar så har du alltså hittat helt rätt, Vi tillverkar och levererar nämligen högkvalitativa företagsskyltar samtidigt som vi erbjuder kostnadsfri rådgivning.

Snygga neonskyltar

Neonskyltar ger en vacker och unik ljusspridning som sker genom varmbockade glasrör fyllda med neongas som är svårt att återskapa till ledskyltar.

Ta ditt företag till en helt ny nivå genom att synas med hjälp av våra klassiska neonskyltar. Beställ dina skyltar redan idag med en offertförfrågan.

Kunden väljer sina neonskyltar

Här anpassar vi alla våra neonskyltar specifikt efter kundens behov och önskemål det vill säga allt från utformning och placering av neonskyltarna, installation är alltså även det en del av vårat arbete. Vi har många års erfarenhet och kunskap om företagsskyltar och skapande av högkvalitativa neonskyltar med höga krav på:

Hållbarhet snygg design kvalitet god service där vi hjälper dig från start till slutprodukt.

Hållbarhet

Det är av största vikt att alla våra företagsskyltar är hållbara med lång livslängd.

Snygg design

Alla reklamskyltar som alltså ska representera och vara ansiktet utåt till företag måste ha en snygg design

Kvalitet

God kvalitet skapar såväl god stämning mellan oss och kunden. En nöjd och glad kund är vår största drivkraft.

Välj rätt neonskyltar

Neonrören kan tillverkas i en uppsjö olika kulörer både dag som nattverkan.
Neonskyltar finns även i olika profiler bl a skyltprofil 1, 2, 3 samt 4 och 5 m fl. Det som skiljer dessa åt i huvudsak är dels om neonröret ligger utvändigt eller invändigt monterat på bokstavskroppen samt ljusets spridning ex framåt lysande eller bakåtlysande dvs corona.

I de fall neonröret ligger invändigt så är det oftast en front av akrylglas vilket kan folieras som sitter monterad framför neonröret. Man kan även kombinera 2 profiler i en och samma bokstav/tecken ex skyltprofil 3/4. Utanpåliggande neonrör i ex skyltprofil 2 har en otroligt bra distansverkan.

Redan levererade neonskyltar

Vi har genom åren lyckats bra med att upprätthålla de krav vi ställer på oss själva där vi både designat, levererat och även monterat neonskyltar till många nöjda kunder som därmed även blivit återkommande kunder.
Se fler monterade skyltar i galleriet.

Neonskyltar Daisy´s, neon, neonrör
neonskyltar rissne
neonskyltar grill
neon pub

Neonskyltar och dess historia

Här kan du läsa lite mer om neonskylten och dess historia, neonskyltens historia
TETRA CONTOUR är vår Top Of The Line produkt gällande Neon ersättning.
CONTOUR har en effekt på endast 11 w per löpmeter och energibesparingen är ca 80% jämfört med neonskylten.
Man kan också få olika färger utan att tillföra hälsovådliga ämnen.

I skyltar med utanpåliggande neonrör finns alltid risken för skadegörelse eller andra olyckor såsom snö- och isras som kan krossa neonrören av glas. Med CONTOUR så minskar den risken markant då rören är i plast och väldigt tåliga.

ledbelysning till ledskyltar
Rulla till toppen