Bildekor/Fordonsdekor

Söker du hjälp med bildekor? Då har du hittat helt rätt. Vårt team av erfarna designers är dedikerade till att erbjuda förstklassig grafik som kommer göra att ditt fordon sticker ut från mängden.

Proffs på bildekor - Elitneon hjälper dig

Med vårt stora intresse för bildekor och många års erfarenhet inom området kan vi hjälpa dig att ta din bil och dess utseende till nästa nivå genom att skapa en fantastisk bildekor. 

Vi har en mängd olika designalternativ att välja mellan, det som inte finns skapar vi och skräddarsyr efter dina önskemål.

Låt oss hjälpa dig att piffa upp din bil och få den att skilja sig från mängden och dela ett budskap med andra! Oavsett om du letar efter en enkel logotyp eller en full wrap, så har vi dig täckt.

Rullande marknadsföring

Till skillnad från statisk företagsprofilering som marknadsföringsmetod. Det vill säga produkter som har fastmonterat och inte går att flytta på, det kan vara produkter som exempelvis reklamskyltar, så har vi även ett rullande alternativ iform av bildekor.

Såhär kan vår bildekor se ut

Vår breda kunskap och expertis gör det möjligt för oss att skapa i stort sett vilken typ av bildekor som helst. Såhär kan vår bildekor se ut, vi hoppas att du kan inspireras av det du ser. Hittar du inte den bildekor du söker så tveka inte att kontakta oss så hjälps vi åt att hitta den perfekta bildekoren för dig och din bil.

Bildekor inom företagsprofilering på lastbil Lundbergs
dekor, folie, företags dekor, stripes
Företagsprofilering Prorent lastbil med bildekor
Kostnadsfri rådgivning och offertförfrågan

vi gör i stort sett allt i dekorväg, både med dataskuren och digital printad vinyl, ja det mesta går alltså att foliera. Vi tar även ta fram förslag på dekor eller så kanske du/ni har några egna tankar och idéer som ni vill förverkliga.

Hos oss är inget jobb för litet eller för stort, vi löser allt så kom med er förfrågan genom att fylla i formuläret. Vidare så hjälper vi dig att designa och stripa din bil så den verkligen sticker ut från mängden och fyller sitt syfte och gör skillnad.

ICA bildekor

Bildekor med text som budskap

Gör din bil ännu mer exklusiv genom en helt unik och stilsäker bildekor i skrift som verkligen sticker ut och drar allas blickar till sig. Skapa något helt unikt för att uttrycka och visa din företagsprofil för att presentera ditt företag.

Bildekor logo

Företagslogga som bildekor

Att presentera sin företagsprofil och dess budskap kan alltså göras på många olika sätt även när det kommer till bildekor. Här ser vi två exempel på det där vi har ena med text och den andra logga.

Kommunicera med dina kunder

All form av marknadsföring är bra marknadsföring, det hjälper dig att synas och på så sätt kommunicera så du kan nå ut till dina kunder. Oavsett på vilket sätt du vill kommunicera med din målgrupp på så är alltså elitneon helt rätt företag för dig, vi hjälper dig med allt från start till slutprodukt.

Äger du exempelvis en fysisk butik så kanske någon form av reklamskyltar kan vara en bra lösning för att synas statiskt på den fysiska platsen. Variationen på våra populära ledskyltar är stor oavsett om du vill visa dina öppettider alternativt för att marknadsföra dina produkter och tjänster.

Bäst service genom hela processen

Enastående service genom hela processen är en förutsättning för oss, vi vill säkerställa att du som kund är nöjd med varje steg i skapandeprocessen – alltså från den allra första konsultationen till det slutliga avslutet för det påbörjade projektet.

Fordons dekor, stripes, fönster dekor, golv dekor, båt dekor eller insynsskydd etc. Möjligheterna är många. Ett av de bästa sättet för ditt företag att synas ute i trafiken till en låg kostnad!

Frostad folie som bl a insynsskydd är populärt både inne som utvändigt på kontoret, restaurangen eller annan offentlig miljö.  Även solskydds -och säkerhetsfilm till fordon och fastigheter.

Vi utför ex s.k helfolieringar utav fordon d.v.s byter kulör på fordonet, allt ifrån mc till stora lastbilar samt bussar t om ex på flygplan osv.

Rulla till toppen