Södergrillen Stockholm

Södergrillen i Stockholm har fått nytt liv!

Södergrillen fick bli sista stoppet för den här veckan som nu alltså har fått en helt ny skyltprofil.

Vi har skräddarsytt och anpassat skyltarna och dess utseende speciellt för södergrillen och dess ändamål. Reklamskyltarna är i flera olika varianter och är tillverkade, levererade och så även monterade av elitneon.

Till den här skyltprofilen monterade vi både nya som gamla skyltar. Det vill säga att vi alltså har återanvänt södergrillens gamla neonskyltar som vi med en helrenoveringen gett ett nytt liv.

Genom att ta bort det gamla neonet och ersatt med ny och fräsch LED ramp runt om så smälter dom fint in ihop med övriga reklamskyltar som även dom kom på plats.

Den nyuppsatta skyltprofilen är förankrat med Solna Korvs godkännande.

Efter avslutad installationsprocess är vi glada att informera om att Södergrillens gatukök är i utmärkt skick och ser fantastiskt ut.

Makeovern vi genomfört har resulterat i en extraordinär förvandling som lämnat både vårt team och våra kunder mycket nöjda.

Vi har ägnat omfattande tid, hårt arbete och engagemang för att säkerställa att våra tjänster levereras med exceptionell kvalitet.

Tack vare våra noggranna ansträngningar och samarbetspartners har vi uppnått en premieutseende som sätter vår etablering isär från resten.

Våra toppmoderna faciliteter, tillsammans med vår expertisorienterade meny, skapar en unik upplevelse som verkligen fångar essentiella delar av vår starka varumärke.

Vår insats har gjort stor skillnad för södergrillens uppmärksamhet och synlighet samtidigt som vi är nöjda efter ett nytt välutfört arbete signerat av elitneon.se

Södergrillen Stockholm
Rulla till toppen