LIFETIME CLINIC nya skyltar med ledbelysning

Elitneon har haft ett fantastiskt samarbete med LIFETIME CLINIC där vi under detta samarbetet har haft förmånen att både få leverera samt installera nya reklamskyltar till två av deras skönhetskliniker.

Skönhetskliniken lifetime clinic finns belägen på flera orter i Sverige blandannat i Västerås men även i Eskilstuna som alltså var de två klinikerna som dessa företagsskyltar med den nya och morderna led tekniken gick till. Vi på Elitneon har en lång erfarenhet inom dekor och skyltbranschen där just ledskyltar och även neonskyltar står högt i kurs när det gäller popularitet och efterfrågan.

Skyltrofilen för lifetime clinic och dess fasadskyltar är i P6 utförande med snygg och energisnål LED-belysning, tack vare vår expertis har vi skapat imponerande och högkvalitativa skyltar som syns på både långt men även kort avstånd.

Vi är mer än redo att hjälpa fler företag att exponeras och sätta sitt varumärke på kartan. Att synas är en förutsättning för att nå ut med sitt budskap, såsom ”syns du inte, finns du inte”.

Låt oss se över vilka möjligheter och hur vi skulle kunna ta just ditt företag till en helt ny nivå. Det är enkelt och lätt att komma igång, börja med att göra en offertförfrågan så kontaktar vi dig.

Hos oss hjälper vi dig med din nästa skyltinstallation från start till slutprodukt för att se ditt företags namn lysa upp och sticka ut från mängden i området. Som sagt kontakta oss redan idag för att diskutera dina behov och se hur vi kan hjälpa dig att ta ditt företags varumärke till nästa nivå.

Lifetime clinic skyltprofil P6
LIFITIME CLINIC Eskilstuna. LED skylt, skyltprofil P6
Rulla till toppen