Elitneon tillverkar, levererar och monterar neonskyltar med syfte att hjälpa företag att synas offentligt. En investering i våra klassiska neonskyltar ger en unik och vacker ljusspridning som sker genom varmbockade glasrör fyllda med neongas som är svårt att återskapa till ledskyltar och den nya LED-tekniken.

Välkommen att kontakta oss för mer information, rådgivning och offertförslag.

Våra neonskyltar

Här anpassar vi alla våra neonskyltar specifikt efter kundens behov och önskemål. det vill säga allt från utformning och placering av reklamskylten eller reklamskyltarna. Installation är alltså även det en del av vårat arbete. Vi har många års erfarenhet och kunskap om reklamskyltar och skapande av högkvalitativa neonskyltar med krav på.

  • Hållbarhet
  • Snygg design
  • Kvalité
  • God service vi hjälper dig från början till slutprodukt.

Neonrören kan tillverkas i en uppsjö olika kulörer både dag som nattverkan.
Neonskyltar finns även i olika profiler bl a skyltprofil 1, 2, 3 samt 4 och 5 m fl. Det som skiljer dessa åt i huvudsak är dels om neonröret ligger utvändigt eller invändigt monterat på bokstavskroppen samt ljuset spridning ex framåt lysande eller bakåtlysande dvs corona.

I de fall neonröret ligger invändigt så är det  oftast en front av akryl glas vilken kan folieras som sitter monterad framför neonröret. Man kan även kombinera 2 profiler i en och samma bokstav/tecken ex skyltprofil 3/4. Utanpåliggande neonrör i ex skyltprofil 2 har en otroligt bra distansverkan.

Neonskyltar Daisy´s, neon, neonrör

Levererade neonskyltar

Vi har genom åren designat, levererat och även monterat neonskyltar till många nöjda och återkommande kunder.
Till galleriet med fler neonskyltar


Neonskyltar och dess historia

Här kan du läsa lite mer om neonskylten och dess historia: neonskyltens historia
TETRA CONTOUR är vår Top Of The Line produkt gällande Neon ersättning.
CONTOUR har en effekt på endast 11 w per löpmeter och energibesparingen är ca 80% jämfört med neonskylten.
Man kan också få olika färger utan att tillföra hälsovådliga ämnen.

I skyltar med utanpåliggande neonrör finns alltid risken för skadegörelse eller andra olyckor såsom snö- och isras som kan krossa neonrören av glas. Med CONTOUR så minskar den risken markant då rören är i plast och väldigt tåliga.