Ledskyltar har växt fram och blivit allt mer populära bland företag idag i jämförelse med klassiska neonskyltar.

I huvudsak är det för att LED-tekniken är mycket modernare och alltså den belysningskälla som numera används mest när man talar om reklamskyltar.

Ledskyltar är även ett mycket miljövänligt och energisparande alternativ. Det kräver knappt 1/10 så mycket ström för att driva ledskyltar jämfört med neonskyltar.

Elitneon experthjälp på ledskyltar

Vi finns för att hjälpa företag att synas och gör det som är bäst för det specifika ändamålet. Med det sagt så tillverkar vi alla våra ledskyltar specifikt efter kundens behov och önskemål.

Ibland kan det vara svårt för företag att veta vad som passar er bäst då erbjuder vi kostnadsfri rådgivning från experter som kan och vet vad vi gör.

Gemensamt för både ledskyltar och neonskyltar är att de båda lyser tillskillnad från våra övriga reklamskyltar. Dom kan även tillverkas i många olika kombinationer och varianter såsom kulörer och mycket mer. Dessutom kan vi med ledskyltar utforma ex fristående bokstäver, ljuslådor och mer därtill.

Galleri med ledskyltar

Ledskyltar

Besök vårat galleri med ledskyltar för att se fler bilder.
Till galleriet för ledskyltar

Bäst kvalité genom hela processen

Lysdioderna har lång livslängd och klarar stötar och temperaturväxlingar mycket bättre än det traditionellt använda lysrören eller neonrören. Själva led modulerna finns i olika typer vilka anpassas b la till ex bokstavens djup och bredd.

TETRA CONTOUR är våran absolut bästa produkt när det gäller neon ersättning. Från dioder, plast & rörhållare till konvertrarna på 24V.

Denna produkt sitter idag på många platser runt om i hela världen. I Sverige sitter den på SF-Bio, MAX Hamburgare & Casino Cosmopol, för att nämna några. CONTOUR har en effekt på endast 11 w per löpmeter och energibesparingen är ca 80% jämfört med neonskylt.

Man kan också få olika färger utan att tillföra hälsovådliga ämnen. I skyltar med utanpåliggande neonrör finns alltid risken för skadegörelse eller andra olyckor såsom snö- och isras som kan krossa neonrören som är gjorda av glas. Med CONTOUR så minskar den risken markant då rören är tillverkad i plast och väldigt tåliga.

Fördelar med LEDskyltar

  • Mycket lång livslängd vilket borgar för låga framtida underhållskostnader.
  • Dramatiskt högre effektivitet och lägre strömförbrukning jämfört med glödlampor upp till 70-90 % billigare i drift.
  • Lägre värmeåtergivning än konventionella glödlampor samt lysrör.
  • LED slingor är mer hållbara och stöttåliga, det finns inget glas som kan gå sönder.
  • Miljövänliga.Vissa lysdioder kan man ställa in för att dynamiskt ändra färg d.v.s RGB Led.